ZAŠTO JE MILATOVIĆ DOSTOJAN FUNKCIJE PREDSEDNIKA CG Knežević objasnio krucijalnu razliku između Mila i Jakova

Novosti online

29. 03. 2023. u 14:20

DUŠKO Knežević, predsednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran, poručio je da je kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović predsednik za evropsku perspektivu Crne Gore.

ЗАШТО ЈЕ МИЛАТОВИЋ ДОСТОЈАН ФУНКЦИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ЦГ Кнежевић објаснио круцијалну разлику између Мила и Јакова

Foto: Tanjug

„Građani Crne Gore, na pragu smo potpune slobode. Nužno je samo da u nedelju masovno izađete na birališta i – zaokružite broj 2. Svojim glasom za Jakova Milatovića kao budućeg predsednika, promovisaćete evropsku budućnost naše Crne Gore! Time ćete prevaziđenog i brojnim aferama iskompromitovanog Mila Đukanovića poslati u prošlost.

Zašto je Jakov Milatović dostojan funkcije predsednika Crne Gore?

Crnoj Gori, ekonomski razorenoj i podelama raspolućenoj, u režiji odlazećeg predsednika, potreban je pristojan i skroman mladi čovek, intelektualac visokog ranga, kao što je Jakov Milatović. Naoružan znanjem i obrazovanjem sticanim na najprestižnijim univerzitetima u svetu, vaspitavan u tradicionalnoj crnogorskoj porodici, potvrđen i kao porodičan čovek, sa konkretnim rezultatima u ulozi nestranačkog ministra za ekonomski razvoj, zaslužio je poverenje građana koji u njemu vide evropsku perspektivu Crne Gore.

Upamćen je kao student generacije na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, sa prosečnom ocenom 10! Za razliku od svog protivkandidata Mila Đukanovića, koji je na istom fakultetu bio jedan od najlošijih studenata i za koga je, po svedočenju jednog od profesora, urgiralo ‘pola Komiteta’ da na ispitu dobije šesticu!?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere