OČIŠĆENO PRIOBALJE DUNAVA: Komunalne ekipe sredile potez u Zemunu

S.V.

29. 03. 2024. u 15:00

EKIPE "Gradske čistoće" uredile su priobalje na potezu od Bogojavljenskog platoa ka "Starom šlepu" u Zemunu. Kako je opadao vodostaj Dunava, reka je ostavila za sobom granje, panjeve i otpad koji nesavesni građani bacaju u vodu.

ОЧИШЋЕНО ПРИОБАЉЕ ДУНАВА: Комуналне екипе средиле потез у Земуну

GO ZEMUN

 Opština Zemun apeluje na građane da čuvaju prirodu i da smeće odlažu u kante, đubrijere i kontejnere.

- Takođe, građani prijave za uočeni komunalni nered mogu poslati direktno na mejl info@zemun.rs, popunjavanjem aplikacije "Građanin inspektor" koja se nalazi na zvaničnoj prezentaciji Opštine Zemun, kao i putem prijava na Servisni centar Grada Beograda 11-0-11.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!