NE VOLITE SNEG? Možda ćete posle ove dirljive scene iz Beograda da promenite mišljenje - Ovo je čista ljubav (FOTO)

Novosti online

19. 01. 2024. u 20:30

BAŠ kao što su meteorolozi i najavljivali, hladni talas i padavine stigli su danas u Srbiju.

НЕ ВОЛИТЕ СНЕГ? Можда ћете после ове дирљиве сцене из Београда да промените мишљење - Ово је чиста љубав (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Posle pada temperature tokom dana, kiša je polako prešla u susnežicu, da bi u popodnevnim časovima u većem delu Srbije počeo da pada sneg i formira se beli pokrivač.

Iako je to uticalo na saobraćaj, pa su neprilagođena vožnja ili vožnja bez zimskih guma i lanaca već počeli da uzimaju danak, padavine ne prestaju. Sneg veje, na veliku radost najmlađih, koji će već koliko sutra da uživaju u zimskim radostima.

Zabeleo se i Beograd, koji je ove večeri zaista postao beli grad. Sigurno je da beli prekrivač nekome smeta, ali je jednom Beograđaninu dobro poslužio. Ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, nastao je natpis ovekovečen sa prozora bolnice.

- Volim te sine.

Tri reči, jedna kratka rečenica, sadrže svu ljubav sveta. Da li je ovu poruku punu emocija zabeležila majka, ili neko drugi, ne znamo. Ali u svakom slučaju želimo od sveg srca ovom ocu da što pre bude sa svojim sinom.

 BONUS VIDEO - VESELO I EMOTIVNO: Alen Selimi zapevao Džejeve najveće hitove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!