POČELA PRIJAVA: Besplatni engleski, balet, plivanje, fitnes. joga..,

B.B.

24. 10. 2023. u 13:35

GRAđANI Novog Beograda, od danas mogu da se prijave za neki od besplatnih edukativnih, sportskih i umetničkih programa koje opština tradicionalno organizuje u Sportskom centru "11. april".

ПОЧЕЛА ПРИЈАВА: Бесплатни енглески, балет, пливање, фитнес. јога..,

Foto; Opština Novi Beograd

Prijave se podnose u zgradi opšteine, od osam do 16 časova, do popune planiranog broja mesta. Jesenji ciklus besplatnih programa traje od 30. oktobra do 28. decembra.

Programi su podeljeni po starosnim grupama. Pod nadzorom edukatora, za decu su organizovane školice motorike, engleskog jezika, baleta i borilačkih veština. Za odrasle sugrađane na programu su fitnes, joga, plivanje roditelja sa decom i za studente.

Pored jutarnjeg druženja u posebno opremljenom prostoru SC "11. april", za penzonere su organizovani časovi fiskulture, plesa, joge, plivanja i kurs za rad na računaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)