BEOGRAĐANI ODUŠEVLJENI APLIKACIJOM: Preko 300.000 ljudi koristi "Beograd plus" za praćenje vozila

Tanjug

08. 08. 2023. u 10:52

OD početka rada aplikacije "Beograd plus", za nešto manje od mesec dana, više od 300.000 Beograđana koristi aplikaciju kako bi pratili gde se nalaze vozila javnog prevoza, kao i da bi platili svoju kartu, saopšteno je danas iz Kabineta gradonačelnika grada Beograda.

БЕОГРАЂАНИ ОДУШЕВЉЕНИ АПЛИКАЦИЈОМ: Преко 300.000 људи користи Београд плус за праћење возила

Foto: Grad Beograd

Kada je reč o korisnicima Android telefona, njih 241.000 trenutno koristi aplikaciju, dok je na Ajfon (Iphone) uređajima ona preuzeta 59.800 puta.

Kako je ranije i najavio gradonačelnik Aleksandar Šapić, aplikacija "Beograd plus" građanima omogućava da preko nje plate kartu putem SMS-a, kreditne kartice ili naloga za plaćanje, a takođe daje i mogućnost da u svakom trenutku provere gde se nalazi svako vozilo iz sistema javnog prevoza. 

 

BONUS VIDEO: PREMIJERKA U NOVOM SADU - Brnabićeva počela obilazak područja pogođenih nevremenom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo