BESPLATNO ODNOSE KABASTI OTPAD Akcija "Gradske čistoće" svakog prvog vikenda u mesecu

S.V.

04. 08. 2023. u 15:10

EKIPE JKP "Gradska čistoća" tokom vikenda organizuju besplatno odnošenje kabastog i elektronskog otpada.

БЕСПЛАТНО ОДНОСЕ КАБАСТИ ОТПАД Акција Градске чистоће сваког првог викенда у месецу

Foto Beoinfo

Beograđani svakog prvog vikenda u mesecu svoje nepotrebne kabaste i elektronske predmete poput kauča, ormara, komoda, stolova, starih televizora, računara, frižidera, šporeta i drugih kućnih aparata mogu da odlože pored najbližih kontejnera ili ispred svojih dvorišta odakle će ih ekipe "Čistoće" potpuno besplatno ukloniti. O količini otpada i lokaciji na kojoj će sugrađani odložiti kabasti otpad, potrebno je da se obavesti Servisni centar Grada na broj telefona 11-0-11 radnim danima od 7 do 22 sata, a subotom od 8 do 14 časova ili na brojeve telefona na pogonima "Čistoće" u opštinama u kojima žive.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)