ZVEZDINI FUDBALERI ODUŠEVILI NAJMLAĐE: U poseti prihvatilištu za decu

S. V.

08. 01. 2023. u 08:30

ŠTIĆENIKE Prihvatilišta za decu Beograda juče su obradovali fudbaleri Crvene zvezde Stefan Leković i Jovan Mijatović, koji su u pratnji predsednika Skupštine grada Nikole Nikodijevića doneli pakete mališanima.

ЗВЕЗДИНИ ФУДБАЛЕРИ  ОДУШЕВИЛИ НАЈМЛАЂЕ: У посети прихватилишту за децу

Deca su bila oduševljena paketićima, Foto Beoinfo

Nikodijević im je čestitao Božić i rekao da Grad, kao velika porodica, provodi ovaj praznik sa decom iz Prihvatilišta i zaposlenima u ovoj ustanovi.

- Posle pauze, ponovo smo zajedno i drago mi je da vidim da su deca zadovoljna i da smo im ulepšali Božić. Kada god dođem u Prihvatilište osećam se zaista ponosno, jer Beograd ima jedno od najmodernijih i najsavremenijih prihvatilišta za decu u Evropi. Veoma je važno da su deca srećna i da imaju potreban komfor. Najvažnije je da deci koja se nalaze ovde pružimo pažnju i podršku, da budemo prisutni u njihovom odrastanju, da budemo deo i njihovih teških trenutaka i na kraju ih izvedemo na pravi put.

Deca su bila oduševljena paketićima, Foto Beoinfo

Direktorka ove ustanove Danijela Stajković zahvalila je predsedniku Skupštine grada na poseti i poklonima za štićenike, a fudbaleri Leković i Mijatović poželeli su svima srećne božićne praznike i potvrdili da su se rado odazvali pozivu da dođu u Prihvatilište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove