ČEKAJU AUTOBUS, ALI NA POGREŠNOM MESTU: Najavljeni radovi u naselju Borča su odloženi, ali građane niko nije obavestio

A. Z. K.

15. 10. 2022. u 08:05

IAKO je pre par dana najavljeno da će od srede do 20. oktobra autobusi na linijama 95, 104 i 105l saobraćati po izmenjenim rutama u Borči zbog radova na vodovodnoj mreži u Ulici Ivana Milutinovića, oni ipak voze redovnim trasama.

ЧЕКАЈУ АУТОБУС, АЛИ НА ПОГРЕШНОМ МЕСТУ: Најављени радови у насељу Борча су одложени, али грађане нико није обавестио

Ilustracija / Foto D. Milovanović

Međutim, radovi su odloženi a građane o tome niko nije obavestio.

Kako je početkom nedelje bilo najavljeno, linije 95, 105l i 101n trebalo je ka gradu da saobraćaju od terminusa Borča 3, kroz ulice Bele Bartoka i Bratstva i jedinstva, tačnije rutom kojom prolaze autobusi 96 i 85. Autobusi sa oznakom 104 trebalo je da idu Ustavskom, preko Trga oslobođenja, kroz ulicu JNA, Valjevskog odreda, Bratstva i jedinstva i onda na Zrenjaninski put.

- Jutros kada sam krenula na posao čekala sam 95 na stanici na kojoj je najavljeno da će stajati narednih dana - ispričala nam je Jovana K. - Provela sam skoro 20 minuta na stajalištu, kada sam na aplikaciji kucala broj stanice pokazivala mi je da autobus dolazi. I na sajtu Sekretarijata za javni prevoz okačeno je obaveštenje da je ova izmena prevoza aktuelna. Međutim, kada se prevoz nije pojavio otišla sam na stanicu koja se nalazi na redovnoj ruti i koja nije bila zahvaćena izmenom. Prevoz ide regularno, vozač mi je rekao da su oni samo dobili obaveštenje da su radovi odloženi i da voze redovnim trasama.

Nedostatak obaveštenja izazvao je bes među Borčanima jer su mnogi od njih prethodnih dana kasnili na posao.

Na sajtu Grada i Sekretarijata za javni prevoz nije objavljeno nijedno novo saopštenje da se ove promene i radovi odlažu.

SVUDA PROBLEMI

RADOVI u Bulevaru despota Stefana prošle nedelje izazvali su pometnju među Beograđanima koji koriste šest linija koje sada idu izmenjenim trasama. Najviše problema imali su Novobeograđani jer nigde nije bilo naznačeno gde oni mogu da sačekaju prevoz kako bi prešli Brankov most. Upozorenje je bilo zakačeno na stajalištu kod Skadarske, gde se radovi izvode.

BONUS VIDEO - ROĐENDANSKO IZDANjE NOVOSTI: U nedelju, 16. oktobra

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao