BRNABIĆEVA O IZJAVI ĐILASA: Teže je njemu nego Nemcima! Mašinski mozak - 84 je više nego 107

Novosti online

23. 05. 2024. u 20:05

PREDSEDNICA Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić komentarisala je izjavu Dragana Đilasa koji je rekao da "posle novog poraza, Vučić ne može da ostane predsednik Srbije".

БРНАБИЋЕВА О ИЗЈАВИ ЂИЛАСА: Теже је њему него Немцима! Машински мозак - 84 је више него 107

FOTO TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

- Kakav lik... Teže je Đilasu što je rezultat 84 ZA rezoluciju, a 107 PROTIV (protiv, uzdržano, nije glasalo, izašlo iz sale) nego Nemcima. Mašinski mozak - 84 je više nego 107. Više od 2/3 svetske populacije nije glasalo za ovu nesrećnu rezoluciju, ali je

@avucic izgubio?!? Idi, čoveče, radi ono što uobičajeno radiš - plači negde zbog nečeg, pusti nas da uživamo u buđenju slobodnog sveta. A ko ga je probudio? Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić! Nema predaje, nikada! - napisala je Brnabićeva na druđtvenoj mreži Iks.

Nebojša Stefanović: Mali politikant i veliki gubitnik Đilas gazi po časti svog naroda

O Đilasovim izjavama oglasio se i Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS-a. Njegovu reakciju prenosimo u celosti:

"Dragan Đilas je pokazao da za njega ne postoji granica koju neće da pređe ako treba da napadne predsednika Aleksandra Vučića. Tu granicu je danas prešao gazeći po sopstvenoj zemlji, njenom dostojanstvu i časti, sve pojmovima koji za njega ne znače ništa.

Čovek koji nikada, nigde nije ostvario nijednu pobedu, priča da je predsednik Vučić doživeo poraz i da zbog toga treba da podnese ostavku. Gubitnik celog života, osim kada dobija stotine miliona evra na bankovnom računu, Đilas će da zgazi po svom narodu i da pristane da se proglasi za „genocidan“ samo ako će to da mu donese ono što čeka celog života, da sruši predsednika Vučića.

O kakvom porazu govori Đilas, u danu kada je srpska država predvođena neumornom borbom predsednika Vučića, ubedila većinu zemalja sveta da je loše da prihvate rezoluciju o Srebrenici? O kakvom porazu on priča kada je ubedljiva većina u UN uvažila Srbiju i njenu pravičnu argumentaciju da rezolucija o Srebrenici neće doneti nikakvo pomirenje, a da će samo otvoriti Pandorinu kutiju podela o svim genocidima koji su ikad počinjeni u istoriji.

Mali politikant, naviknut da gubi ceo život, ne može i ne želi da shvati koliko je Srbija uvažena u svetu i koliko njena reč u Svetskoj organizaciji ima veliku težinu, iza koje staje ubedljiva većina svetske zajednice.

Nikada neće uspeti da se izvuče iz svoje tesne kože mržnje prema Aleksandru Vučiću, čak ni u danu kada je ogromna većina čovečanstva rekla da su Srbija i Vučić u pravu.

Neka ostane za pamćenje da je u danima istorijske borbe Srbije i njenog predsednika da ceo srpski narod ne ostane obeležen žigom „genocidnog“ naroda, jedan srpski političar u svemu tome tražio ćar za svoju malu gubitničku karijeru. Istorija će upamtiti Dragana Đilasa i današnji dan kao čoveka koji bi gurnuo svoj narod u prokletstvo zločinaca, samo da bi ostvario svoj nedosanjani san o dolasku na vlast" napisao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!