NEĆEMO ĆUTATI! Moćna Vučićeva poruka iz NJujorka - "Borićemo se za istinu, niko nas neće zaustaviti!" (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 22:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da Srbija neće ćutati i da ćemo se boriti za istinu.

НЕЋЕМО ЋУТАТИ! Моћна Вучићева порука из Њујорка - Борићемо се за истину, нико нас неће зауставити! (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u Srebrenici. Dva predsednika Srbije su otišla u Srebrenicu. Ja lično sam otišao 2015. da se poklonim žrtvama i položim venac, a gotovo da sam bio linčovan... Samo nekoliko dana nakon toga pozvao sam sve bosanske lidere kako bih povratio veru jednih u druge i veru u mir. A šta će da bude rezultat ako podnesete tu rezoluciju sutra. Imaćete oduševljenje na jednoj strani, a na drugoj tugu, prezir, bes i ogorčenost, na drugoj strani.

- Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski narod i da smo uvek plaćali najveću cenu za slobodu naše zemlje, za slobodu našeg naroda. Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, svoje pozicije i svoje odluke, zato što to može da ima uticaja na mnoge stvari ubuduće. Ne samo u regionu iz kojeg ja dolazim, već na ceo svet. 

- Najmanje što mogu da vam kažem jeste da nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti - poručio je srpski predsednik. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)