NAŠE JE DA SNAŽIMO, JAČAMO, EKONOMSKI NAPREDUJEMO I RASTEMO: Predsednik Vučić se oglasio posle vežbe "Vihor 2024" (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2024. u 14:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem Vojske Srbije „Vihor 2024“ na Privremenom poligonu „Pešter“.

НАШЕ ЈЕ ДА СНАЖИМО, ЈАЧАМО, ЕКОНОМСКИ НАПРЕДУЈЕМО И РАСТЕМО: Председник Вучић се огласио после вежбе Вихор 2024 (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Veoma zadovoljan svime što je video, on se oglasio na Instagramu:

- Hoću da čestitam našoj vojsci na uspešno izvedenoj vežbi. Ovo što smo danas videli je pokazatelj toga koliko je Srbija napredovala u poslednjih deset godina, koliko je uspešna i koliko je ulagala u svoju vojsku - poručio je Vučić.

Dodao je da je "Zadovoljan ukupnom spremnošću naše vojske, ali da ćemo morati još mnogo da radimo, kupujemo, popravljamo i da se više oslanjamo na našu namensku industriju."

- Naše je da snažimo, jačamo, ekonomski napredujemo i rastemo, da brinemo o svim infrastrukturnim projektima i snaženju armije, da bismo bili mnogo jaki da zaštitimo Srbiju od svih onih koji bi da je sruše. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija! - zaključio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!