VUČIĆ: Dovode nas bukvalno u situaciju da budemo u uglu i čuvamo ono što imamo - otadžbinu

Novosti online

14. 04. 2024. u 11:23

Potrebno nam je da snažimo vojsku, da ulažemo i preko mere u zaštitu suvereniteta, jer samo tako možemo da odvratimo one koji žele uništenje Srbije, kaže predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

ВУЧИЋ: Доводе нас буквално у ситуацију да будемо у углу и чувамо оно што имамо - отаџбину

FOTO: Novosti

- Svi ti iz sveta koji misle da je moguće nekoga progoniti i zločine činiti dugo vremena, a taj neko posle izbegavanja i sklanjanja od sopstvene sadašnjosti i ne razmisli i kaže sebi - Da se suočimo sa svima vama. Dovode nas bukvalno u situaciju da budemo u uglu i čuvamo ono što imamo - to je naša otadžbina. Ove neuslovne zgrade ćemo zameniti posle 46 godina. Plate će vam biti sve veće. Od vas se traži, više od svakoga u svakom drugom pozivu, da na svaki poziv otadžbine odgovorite sa "da". Reč 'teško' neću da čujem, kako je govorio Živojin Mišić - kazao je Vučić nakon smotre "Kobri".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom