HITNO DA REAGUJU DRŽAVNI ORGANI: Vučević poručio Đilasovoj opoziciji - Neće vam proći

Novosti online

26. 03. 2024. u 14:29

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je na delu još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja se po ko zna koji put vodi putem društvenih mreža.

ХИТНО ДА РЕАГУЈУ ДРЖАВНИ ОРГАНИ: Вучевић поручио Ђиласовој опозицији - Неће вам проћи

Foto: MOD

- Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije "Nasiljem protiv Srbije", objavljivanjem "umrlice" Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsednika Republike. Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali poverenje. Za njih termin "fer-plej u politici" ne predstavlja ništa. Za njih demokratski izbori nemaju vrednost. Za njih ne važe moralni standardi, kazao je Vučević.

Prema njegovim rečima, to nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi.

- Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći! I na narednim izborima će ponovo pobediti ljubav. Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima, rekao je on.

BONUS VIDEO: Ministarka Đedović objasnila građanima kako da koriste novu aplijaciju „EPS Uvid u račun“

Ministarka Đedović objasnila građanima kako da koriste novu aplijaciju „EPS Uvid u račun“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!