"IDEMO JOŠ HRABRIJE I SNAŽNIJE U NOVE POBEDE": Pristižu čestitke Ani Brnabić nakon izbora za predsednika Narodne skupštine (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

20. 03. 2024. u 18:51

BIVŠA premijerka, Ana Brnabić, izglasana je danas za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije. Ovom prilikom oglasile su se brojne kolege koje su uputile čestitke.

ИДЕМО ЈОШ ХРАБРИЈЕ И СНАЖНИЈЕ У НОВЕ ПОБЕДЕ: Пристижу честитке Ани Брнабић након избора за председника Народне скупштине (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

- Ani Brnabić, velikom prijatelju i saborcu, ženi koja se svim srcem i dušom, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, bori da naša Srbija ide samo napred, da bude još snažnija i naprednija, a naši građani imaju još bolji život, od srca čestitam izbor za predsednika Narodne skupštine Republike Srbije.

Idemo još hrabrije i snažnije u nove pobede, za našu zemlju, za naše građane, za budućnost naše dece!

Stevandić čestitao Ani Brnabić izbor za predsednicu Skupštine Srbije


Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić čestitao je danas Ani Brnabić izbor za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije, poručivši da će njenim izborom biti nastavljena uspešna međuparlamentarna saradnja Srbije i Republike Srpske.

- Povodom Vašeg izbora za predsednika Narodne skupštine Republike Srbije, zadovoljstvo mi je da Vam, u ime Narodne skupštine Republike Srpske i u svoje lično ime, uputim najiskrenije čestitke - naveo je Stevandić, prenosi RTRS.

On je Brnabićevoj poželeo da uspešno rukovodi radom parlamenta "u interesu države Srbije, zaštite njenog suvereniteta i integriteta i na dobrobit svih njenih građana".

- Uveren sam da će Vašim izborom biti nastavljena i dosadašnja uspešna međuparlamentarna saradnja Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske - poručio je Stevandić.

On je čestitke uputio i svim izabranim poslanicima u novom sazivu Skupštine Srbije, uz želje da svojim radom doprinesu napretku Srbije i svih njenih građana. 

Skupština Srbije ranije danas izabrala je Anu Brnabić za predsednicu parlamenta.
Za Brnabićevu je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a protiv je bilo pet poslanika.
 

MALI: Čestitam mojoj prijateljici i dosadašnjoj predsednici Vlade

- Čestitam Ani Brnabić @anabrnabic, mojoj prijateljici i dosadašnjoj predsednici Vlade, na izboru za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije! Želim joj

puno uspeha u obavljanju ove dužnosti, a uveren sam da će to činiti odgovorno i ozbiljno, kao što je i do sada obavljala dužnost predsednice Vlade.

Ana Brnabić je vrhunski profesionalac, vredna, sposobna i ozbiljna, i u svakom smislu je dostojna ove važne funkcije. Imala je odlične rezultate u dosadašnjem poslu i zato znam da će i na novom položaju dati sve od sebe da zaštiti interese i ugled naše zemlje, ali i da neguje politički dijalog. - poručio je Mali.

DODIK: Kao veliki i dokazani prijatelj Republike Srpske, uvijek će biti naš drag gost

- Čestitam Ani Brnabić na izboru za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije. 

Siguran sam da će ovu funkciju obavljati odgovorno i da će zastupati i braniti interese Srbije.

Kao veliki i dokazani prijatelj Republike Srpske, uvijek će biti naš drag gost za koga znam da će predano raditi na još jačem političkom, ekonomskom, kulturnom i svakom drugom povezivanju Srpske i Srbije - poručio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)