"NISTE PALI UZALUD" Vučić se poklonio senima junaka palih na KiM - Znaćemo da čuvamo sve što ste učinili za svoju otadžbinu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 03. 2024. u 19:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se na komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji.

НИСТЕ ПАЛИ УЗАЛУД Вучић се поклонио сенима јунака палих на КиМ - Знаћемо да чувамо све што сте учинили за своју отаџбину (ФОТО)

Foto: Tanjug printskrin

- Za kraj, želim da kažem da su predstojeći meseci odlučujući za naš narod. Ekonomski će biti odlični za naš narod, ali politički najteži meseci u poslednjih 20 godina. Želim da se pred svima vama poklonim senima naših junaka koji su pali čuvajući svoje kuće i ognjišta na Kosovu i Metohiji, i da im poručim da nisu uzalud pali. Znaćemo da čuvamo sve što su učinili za svoju otadžbinu. Nikada nećemo dozvoliti da srspko ime i prezime bude zgaženo. Neka živi Srbija, neka živi Kosovo i Metohija i naš narod na Kosovu i Metohiji - zaključio je Vučić, na šta je pozdravljen gromkim aplauzom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (57)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!