MALI SMO, TVRDOGLAVI, ALI SLOBODNI Vučić o odnosima sa Rusijom: Ne mislim da treba bilo kome da dokazujemo bilo šta

Милица Шкорић
Milica Škorić

15. 03. 2024. u 13:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u Palati Srbija predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera koji je u radnoj poseti Srbiji.

МАЛИ СМО, ТВРДОГЛАВИ, АЛИ СЛОБОДНИ Вучић о односима са Русијом: Не мислим да треба било коме да доказујемо било шта

Foto: Tanjug

Odgovarajući na pitanje novinara o odnosima sa Rusijom, predsednik je izjavio:

- Srbija ima tradicionalno dobre odnose sa Rusijom, ali je Srbija takođe jasno stavila do znanja šta misli o onome što se dogodilo 24. februara i kroz rezolucije UN. Da li to znači da treba da opsujem nekog iz Rusije da bih dokazao pravovernost? Bolje da se razmišlja kako da uspostavimo mir. Srbija je suverena i nezavisna zemlja na evropskom putu i ne mislim da treba bilo kome da dokazujemo bilo šta. Uvek ćemo poštovati sve norme i znati ko je taj ko je prekršio povelju UN. Neki su u stanju da kažu da to nije važno, a mi nemamo dvostruke aršine. Kada Rusija učini nešto loše, mi to kažemo. Mi smo mali, tvrdoglavi i slobodni i želimo da tako ostane. Želim da se zahvalim predsedniku Zederu na rečima koje su lek za dušu za naše građane.

BONUS VIDEO: DEDA ZAPLAKAO OD SREĆE ŠTO ĆE UŽIVO VIDETI VUČIĆA - On je prvi predsednik koji je posetio naše mesto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima