VUČIĆ URUČIO ORDEN SRBIJE NA LENTI PREDSEDNIKU VLADE BAVARSKE: U fokusu veliki projekti koji će pokrenuti Srbiju u narednim godinama

Novosti online

15. 03. 2024. u 12:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas predsedniku Vlade Bavarske Markusu Zederu, koji boravi u radnoj poseti Srbiji, Orden Republike Srbije na lenti.

ВУЧИЋ УРУЧИО ОРДЕН СРБИЈЕ НА ЛЕНТИ ПРЕДСЕДНИКУ ВЛАДЕ БАВАРСКЕ: У фокусу велики пројекти који ће покренути Србију у наредним годинама

Foto: Printskrin

Vučić je danas dočekao Zedera na aerodromu "Nikola Tesla", a potom su u Palati Srbija imali tet-a-tet sastanak, posle koga je usledio i sastanak delegacija Srbije i Bavarske.

Vučić je naveo da će razgovarati o velikim i zahtevnim projektima koji će snažno pokrenuti Srbiju u narednim godinama, kao i o potencijalima dugoročne saradnje sa Bavarskom, koja po snazi i ekonomskom napretku predstavlja glavni zamajac nemačke privrede i primer razvijenim ekonomijama u mnogim oblastima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)