PUCNJEM HTELI DA GA ZASTRAŠE: Napadnut povratnik u opštini Klina

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 02. 2024. u 14:52

POVRATNIK iz sela Biča, u opštini Klina, S. R. koji živi sa majkom koja je potpuno slepa, napadnut je sinoć oko 23.30 časova kada je pošao da obiđe stoku, prenosi Radio Goraždevac.

ПУЦЊЕМ ХТЕЛИ ДА ГА ЗАСТРАШЕ: Нападнут повратник у општини Клина

Foto: Profimedia/Ilustracija

On je ispričao da mu se jedna ovca ojagnjila, pa je pred ponoć krenuo da ih obiđe. Dok je prilazio štali začuo je glasove na albanskom jeziku o tome da neko nailazi i da treba da pobegnu, nakon čega je odjeknuo i pucanj.

S. R. je ispričao za Radio Goraždevac da je istog trenutka zalegao i nije se pomerao desetak minuta. Nakon toga je otrčao do kuće i pozvao policiju.

Policajci su oko ponoći došli kod S. R. i uzeli izjavu, a jutros su se po danu vratili da obave uviđaj. S. R. je dodao da je ovo očigledno bio pokušaj zastrašivanja, verovatno sa namerom da ga nateraju da napusti selo.

Regionalni portparol policije za region Peći Fadilj Gaši potvrdio je za Radio Goraždevac da je slučaj prijavljen policiji.

- Policija je tokom noći sa baterijskim lampama pretraživala teren, ali ništa nije mogla da uoči. I tokom današnjeg dana istražitelji su izlazili na teren - kazao je Gaši.

U selu Biča kod Kline danas živi samo pet povratnika.

BONUS VIDEO:

Ko će biti predsednik Narodne skupštine? ORLIĆ: Srbiju vodiće ljudi koji su dobili narodno poverenje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave