VUČIĆ POSLE GOVORA U SB UN: Poslali smo jasne i sadržajne poruke, značajna pobeda Srbije

Novosti online

08. 02. 2024. u 23:38

MISLIM da su naše poruke bile sadržajne i jasne, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle govora u SB UN za TV Pink.

ВУЧИЋ ПОСЛЕ ГОВОРА У СБ УН: Послали смо јасне и садржајне поруке, значајна победа Србије

Foto: Printskrin/Pink

Kaže da naše poruke nisu bile ni opširne ni oštre.

- Zadovoljan sam onim što smo mogli da čujemo. Videli ste argumentaciju koja se zasniva na ličnoj mržnji, rezolucijama EP, "velikom opozicionom lideru" Sanduloviću i ostalim glupostima - kazao je Vučić.

Ističe da su najoštriji protiv nas bili Britanija i Švajcarska.

- Čini mi se da smo mogli činjenicama da govorimo o onome što se dešava na KiM. Ovo neće rešiti probleme, ali narod mora da zna da ćemo se boriti za njih - rekao je on.

Kaže da su se mogli čuti naši argumenti koji nisu bili bez stvarnog sadržaja i činjenica.

- Američki predstavnik je rekla da ovo nije mesto za razgovor o Kosovu i Metohiji. Nažalost, zahvaljujući odlukama nekih drugih iz 2010. godine ovo nije bilo mesto gde se govorilo o KiM - kazao je on i istakao zadovoljstvo što sada to nije slučaj.

Kaže da se danas u Njujurku borila Srbija , a ne on.

- Imao sam sat vremena samo da obučem odelo. U avionu sam se pripremao za nastup. Ovde smo se borili za svoju zemlju, a neki drugi protiv naše zemlje. Ovo je jedna mala, ali značajna pobeda Srbije - kazao je on.

Vučić je rekao da je nastavak dijaloga moguć, ako se formira Zajednica srpskih opština na koju naš narod čeka 11 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (78)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!