SRAMNO ISTUPANJE OPOZICIJE U STRAZBURU: Kisić - To je pravo lice ljudi kojima ništa nije sveto

Novosti online

08. 02. 2024. u 14:05

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić izjavila je da je istupanje predstavnika takozvane proevropske opozicije u Strazburu pokazalo pravo antisprsko lice ove grupe ljudi, kojoj ništa nije sveto, a ponajviše ne bolji život naših građana.

СРАМНО ИСТУПАЊЕ ОПОЗИЦИЈЕ У СТРАЗБУРУ: Кисић - То је право лице људи којима ништа није свето

Foto P. Milošević

- Sramotno je da direktno istupate protiv svoje države i svojih građana i to u danu kada se u Njujorku vodi još jedna bitka za očuvanje Kosova i Metohije, za opstanak našeg naroda i za njihovu budućnost. Nikada niste razumeli, niti ćete razumeti kolika je to svetinja za ceo srpski narod - napisala je ona na Instagramu.

- Vi koji ste unazadali Srbiju, ostavili iza sebe prazne državne kase, ostavili narod bez posla i bez mogućnosti da radi i zarađuje, ovim ste još jednom pokazali da vam u lažima i besramnosti nema ravnih. Zato ste i kažnjeni na izborima, na kojima su građani Srbije jasno pokazali da žele naprednu i prosperitetnu Srbiju, zemlju budućnosti, a ne vašu bezidejnu i praznu politiku. Puna podrška za našeg predsednika Aleksandra Vučića uoči još jedne borbe za naše Kosovo, kazala je ministarka.

Dok oni pričaju protiv naše države, kako je navela, mi ćemo i dalje da se borimo za svakog našeg građanina, da pronalazimo načine kako da se isplate plate i penzije na Kosovu i Metohiji, da grabimo napred, da probijamo šipove, gradimo mostove, puteve, jer Srbija ne sme da stane, poručila je Kisićeva.

BONUS VIDEO:

DARIJA KISIĆ: Ohrabrivaćemo žene da grade karijere i rađaju drugo dete

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024