VUČIĆ NA PITANJE "NOVOSTI": Sad vam kažem i zapamtite tu moju rečenicu - pobediće Srbija

Novosti online

02. 02. 2024. u 14:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Palate Srbija gde je govorio o ukidanju dinara u južnoj srpskoj pokrajini.

ВУЧИЋ НА ПИТАЊЕ НОВОСТИ: Сад вам кажем и запамтите ту моју реченицу - победиће Србија

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Na pitanje "Novosti" da li vidi izjavu Dželjalja Svečlje o gradnji albanskih kuća na severu kao novo zastrašivanje Srba, i poruku da uskoro neće biti mesta za njih u južnoj srpskoj pokrajini, Vučić kaže:

- Oni rade sve kako bi oterali Srbe sa svojih vekovnih ognjišta. Kurti i Svečlja i svi ostali koji terorom misle da ostvare svoje političke ciljeve neka znaju da, uprkos težini situacije koja je od 60-ih, 70-ih godina, mi ćemo dovoljno pametnom, mudrom politikom, svojom snagom i čekajući prave momente, ostvariti i odbraniti svoje vitalne  nacionalne i državne interese. Volim kad se neko oseća silno i jako i da misli da može sve. Bolje je da je tako, a mi da budemo oprezni, pažljivi i odgovorni. Kao što sam vam govorio i za sve druge stvari... Rekao sam da svi oni koji su uložili stotine milione evra u moje rušenje, da me nikada neće pobediti i da ću se sam povući. Kao što sam vam rekao kako će se završiti izbori i sve druge stvari, sad vam kažem i zapamtite tu moju rečenicu - pobediće Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)