KUĆI SE VRAĆAMO SA MNOGO DOBRIH VESTI: Predsednik Srbije oglasio se posle svečane večere u Davosu i poslao važnu poruku građanima (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2024. u 23:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se nalazi u Davosu, gde je učestvovao na Svetskom ekonomskom forumu.

КУЋИ СЕ ВРАЋАМО СА МНОГО ДОБРИХ ВЕСТИ: Председник Србије огласио се после свечане вечере у Давосу и послао важну поруку грађанима (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

On se oglasio večeras posle večere organizovane za zvanice i poslao poruku važnu za sve građane Srbije.

- Upravo smo završili trosatnu večeru koju su u čast zvanica organizovali predsednik @worldeconomicforum @borgebrende i predsednik Globalnih poslova @goldmansachs Džared Koen. Time završavamo i boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan - poručio je predsednik na Instagramu.

Dodao je da je "Iskoristio priliku da razgovaram sa mnogim svetskim i evropskim liderima, među njima i sa Dejvidom Kameronom, ministrom spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, kao i sa zvaničnicima najznačajnijih političkih i ekonomskih institucija."

- Govorio sam o važnim i velikim temama za Srbiju, našim planovima za razvoj i modernizaciju, ali i slušao iskustva i savete velikih globalnih igrača. Kući se vraćamo sa mnogo dobrih vesti, planova i ideja. Neke od njih ćemo predstaviti već u subotu. Znam da naše ljude interesuje kako će Srbija da napreduje. A napredovaćemo i borićemo se zajedno! Živela Srbija! - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu