RUJEVIĆ O RASPRAVI U EP: Isti koji su tražili sankcije zbog Banjske, sad traže istragu o izborima u Srbiji (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2024. u 14:48

NEMANjA Rujević, novinar čiji su stavovi bliski opoziciji i koji je rado viđen gost na tajkunskim televizijama, prokomentarisao je debatu u Evropskom parlamentu o izborima u Srbiji.

РУЈЕВИЋ О РАСПРАВИ У ЕП: Исти који су тражили санкције због Бањске, сад траже истрагу о изборима у Србији (ФОТО)

Foto: Printskrin/Nova

- Isti ljudi koji su tražili sankcije za Srbiju posle Banjske i u svakoj prilici traže priznanje Kosova, navodeći da je to "funkcionalna demokratija" - sada traže nezavisnu istragu izbornih nameštaljki. Ovo više odmaže opoziciji nego što joj pomaže - naveo je Rujević na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru.

Foto: Printskrin/Iks

Uz objavu on je podelio i članak u kome se navodi da su 24 poslanika za spoljne i evropske poslove potpisala pismo upućeno Ursuli fon der Lajen, predsednici Evropske komisije, Roberti Mecoli, predsednici Evropskog parlamenta, Šarlu Mišelu, predsedniku Evropskog saveta, visokom predstavniku Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepu Borelju i specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku. 

BONUS VIDEO: SRBIJA UŽIVA VELIKI UGLED U SVETU - Dušek i Garibvašili čestitali Vučiću pobedu na izborima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije