BRUKA ZA DOVEKA: Kurtijev Srbin Nikola Sandulović odao počast OVK teroristi Ademu Jašariju (VIDEO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

03. 01. 2024. u 16:08

PREDSEDNIK minorne Republikanske partije Nikola Sandulović, jedan od Kurtijevih Srba koji otvoreno radi u korist Prištine i lažnog premijera, objavio je na platformi Iks post koji će razbesneti većinu Srba.

БРУКА ЗА ДОВЕКА: Куртијев Србин Никола Сандуловић одао почаст ОВК терористи Адему Јашарију (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/TV Subotica

Sandulović, koji se u februaru prošle godine pridružio nekolicini Srba koji direktno rade pod Kurtijevom kontrolom obavio je na poznatoj društvenoj mreži da je posetio Pekraze i odao počast Ademu Jašariju i njegovoj porodici.

- Ja sam jedini političar iz Srbije koji je došao da se pokloni nevinim albanskim žrtvama, porodici Jašari, u Prekazima. Izvinio sam se i zamolio za oproštaj u ime Srba koji ovo nisu počinili - napisao je Sandulović uz snimak u kome se zahvaljuje Kurtiju i Vljosi Osmani.

Podsetimo, Adem Jašari je zloglasni terorista i osnivač i vođa takozvane Oslobodilačke vojske Kosova, koji je likvidiran od strane srpske policije. 

Tokom akcije policije, lider OVK Adem Jašari, njegov brat Hamez Jašari kao i većina pripadnika terorističke grupe Jašari su ubijeni sa članovima porodice koji su odbili da se predaju.

Zauzimanje mahale i likvidaciju terorističke grupe pod komandom Adema Jašarija, osnivača OVK, izvele su Jedinica za specijalne operacije (JSO) i Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), potpomognute sa pripadnicima Posebnih jedinica policije.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (13)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!