"KADA BUDE GOTOVA, REŠIĆE SVA PITANJA I PROBLEME": Predsednik Vučić obišao radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca (FOTO)

Novosti online

14. 12. 2023. u 15:32

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca.

КАДА БУДЕ ГОТОВА, РЕШИЋЕ СВА ПИТАЊА И ПРОБЛЕМЕ: Председник Вучић обишао радове на изградњи Северне обилазнице око Крагујевца (ФОТО)

Foto: Instagram

- Ova obilaznica će biti od ogromnog značaja za razvoj Kragujevca i nešto što će ovom gradu dati šansu da uredi centar i industrijski ojača. Kada bude gotova, obilaznica će rešiti pitanje zagađenosti vazduha, saobraćajnih gužvi i dovesti do napretka industrije. To rešava sva pitanja i sve probleme u Kragujevcu i okolini.

U ovom trenutku se gradi mnogo auto-puteva po celoj Srbiji, a cilj nam je da 2027. godine naša zemlja izgleda potpuno drugačije, mnogo bogatije, ali i neuporedivo razvijenije i u infrastrukturnom i u svakom drugom smislu - napisao je Vučić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ RAZGOVARAO SA RADNICIMA: Obilazi radove na izgradnji Severne obilaznice oko Kragujevca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima