VUČIĆ ODGOVORIO ANTONIJEVIĆU: "Novosti" imaju veću težinu od N1

Novosti online

13. 12. 2023. u 22:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju na TV Prva odgovorio sagovorniku Milanu Antonijeviću, koji je pokušao da kritikuje tekst "Novosti", u kom se navodi da su lažne dojave o bombama udar na vlast.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО АНТОНИЈЕВИЋУ: Новости имају већу тежину од Н1

Foto: Printskrin TV Prva

U emisiji je pušten isečak iz emisije sa N1 gde je gostovao Boban Stojanović koji je rekao da ga ne bi čudilo da se na dan izbora proglasi vanredno stanje, a potom je Antonijević negodovao što će komentarisati nekog ko nije u studiju. Isti taj Antonijević je potom prokomentarisao tekst iz "Novosti".

Predsednik Vučić je potom ukazao na činjenicu da Antonijević, kad se o drugima priča, kaže da ne treba spominjati onog ko nije tu, a priča o "Novostima" iako nikog iz "Novosti" nema u studiju.

- Ima taj čudan odnos gospodin Antonijević, kada mu ne odgovara da se o nečemu govori onda kaže "nemojte za ljude koji nisu ovde". A onda će da spomene "Novosti", a ne vidim nikoga iz Novosti da sedi ovde sa nama - rekao je predsednik Vučić, a onda se ubacio Antonijević sa komentarom da je činjenica da su "Novosti" to objavile, na šta je predsednik rekao: - Pa i ovo je činjenica što je pustila voditeljka čoveka koji je to izgovorio, ništa mu nije falsifikovano. Samo izgleda da vam se neke činjenice sviđaju, a neke ne.

- Valjda veću težinu imaju "Novosti" nego Bonan Stojanović na N1 - kaže Antonijević na šta mu predsednik odgovara: - U pravu ste. Ja inače mislim da "Novosti" imaju mnogo veću težinu nego N1. Konačno smo saglasni oko nečega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)