STOTINE MILIONA EVRA SU POTROŠILI DO SADA: Vučić o kampanji Šolakovih medija - Svaki dan od jutra do mraka je isto...

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 10:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je jutarnjeg programa na televiziji Hepi.

СТОТИНЕ МИЛИОНА ЕВРА СУ ПОТРОШИЛИ ДО САДА: Вучић о кампањи Шолакових медија - Сваки дан од јутра до мрака је исто...

Foto: Printskrin/Hepi

- To su svi ljudi znali, nije to neka velika novost. Prvi put je neko merio precizno u sekund sve šta rade i onda to tako stvarno zvuči i izgleda. Kada to izračunate u novcu, koliko je para uloženo u kampanju za svrgavanje vlasti u Srbiji, za moje rušenje, onda mnogo, mnogo, desetine, stotine miliona evra su potrošili do sada - naveo je predsednik reagujući na najnovije podatke o tome u koliko sati programa na televizijama Dragana Šolaka je bio zastupljen u negativnom kontektu. 

- Svaki dan od jutra do mraka je isto. Ni vremenska prognoza ne može bez Vučića, i u vremenskoj prognozi sam ja kriv - naveo je predsednik govoreći o konstantnim napadima na njega. 

Podsetimo, od prvog novembra televizija N1 je u svom izbornom programu emitovala 64 sata, 54 minuta i 12 sekundi sadržaja koji negativno prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U 69,95% emitovanog sadržaja predsednik Vučić bio je pomenut u negativnom kontekstu. 

Od 1. do 24. novembra televizija Nova je u svom izbornom programu emitovala 54 sata, 23 minuta i 29 sekundi sadržaja koji negativno prikazuje predsednika Vučića. 

U 61,21% emitovanog sadržaja šef države bio je negativno predstavljen. 

Televizije Dragana Šolaka ne koriste samo izborni program i informativne emisije za napade na Vučića, već i zabavne emisije. 

BONUS VIDEO: 

VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA - Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima