ZA SAUČEŠĆE NISU IMALI VREMENA, JER SU ŽURKE BILE VAŽNIJE: Kako je opozicija lagala i lešinarila nad tragedijama u Srbiji (VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2023. u 18:02

PREDSTAVNICI opozicije koja na ovogodišnje izbore izlazi pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, nije uputila telegram saučešća niti posetila porodice tragično ubijenih u Mladenovcu, ali je tu situaciju zloupotrebila u političke svrhe.

ЗА САУЧЕШЋЕ НИСУ ИМАЛИ ВРЕМЕНА, ЈЕР СУ ЖУРКЕ БИЛЕ ВАЖНИЈЕ: Како је опозиција лагала и лешинарила над трагедијама у Србији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, ni Miroslav Aleksić, osnivač G17+, ni Marinika Tepić, osnivač Čankove lige, nisu se se udostojili da posete porodice tragično stradalih u Masakru u Mladenovcu, ali su međutim imali vremena da organizuju politike proteste "Srbija protiv nasilja", prave žurke ispred Narodne skupštine i vređaju porodice žrtava.

Iako su tvrdili da njihov protest, ima drugačiji cilj, danas je sasvim jasno da je u pozadini svega stajao politički motiv, jer ih činjenice, kao i obično demantuju.

Opširnije pogledajte u videu koji sledi:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (63)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)