CRVENI KURTIJEV TEPIH ZA MILOŠA JOVANOVIĆA: DSS pustio iz pritvora njega i druge teroriste, on se odužio novom Đilasovom opozicionaru (FOTO)

Novosti online

22. 11. 2023. u 18:04

DOK Aljbin Kurti zabranjuje srpske izbore na Kosovu i Metohiji i brani predstavnicima države Srbije da posete našu južnu pokrajinu, za Miloša Jovanovića prostire crveni tepih i pušta ga bez ikakvih problema da pređe administrativni prelaz.

ЦРВЕНИ КУРТИЈЕВ ТЕПИХ ЗА МИЛОША ЈОВАНОВИЋА: ДСС пустио из притвора њега и друге терористе, он се одужио новом Ђиласовом опозиционару (ФОТО)

Foto: Printskrin

To i ne čudi kada se zna da je on sa DSS-om najzaslužniji za puštanje Aljbina Kurtija iz pritvora kao i 1890 albanskih terorista.

Jovanović je viđen u Štrpcu na sastanku u lokalnom restoranu kome je prosustvovalo svega dvoje troje ljudi, a to pokazuje i kakvu podršku ima na Kosovu i Metohiji.

Da li Kurti Milosa Francusa pusta zbog toga sto je Jovanovićev gazda Đilas rekao da je intelektualac, ili zbog one posete Amerikanaca i Britanaca u stranackim prostorijama, ostaje da se vidi.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)