BLIŽI SE KRAJ ROKOVIMA ZA IZBORNE RADNJE: Još šest dana za predaju lista

S.S.R.

21. 11. 2023. u 09:48

SVI koji žele da učestvuju u izbornoj trci na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima 17. decembra, imaju još šest dana da podnesu kandidature, jer rok ističe 26. novembra u ponoć.

БЛИЖИ СЕ КРАЈ РОКОВИМА ЗА ИЗБОРНЕ РАДЊЕ: Још шест дана за предају листа

RIK

Do sada je broj na listiću dobilo deset stranaka i koalicija. Ko će se sve naći na listiću na kojem će građani zaokruživati koga žele znaće se 1. decembra, kada se mora utvrditi konačna izborna lista. 

Rok za donošenje rešenja o zaključenju biračkog spiska i utvrđivanju ukupnog broja birača je 1. decembar, dostavljanje rešenja o zaključenju biračkog spiska RIK-u je 2. decembar, nakon čega se on objavljuje u Službenom glasniku. Dodatne izmene u biračkom spisku, odnosno da se u njega, na primer, upiše neko ko je tek napunio 18 godina, moguće su do 13. decembra.

Predizborna tišina počinje da teče 14. decembra u ponoć i traje do 17. decembra u 20 časova, odnosno do zatvaranja biračkih mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!