PREMIJERKA POKAZALA FOTOGRAFIJE: Razobličene laži Miketića (FOTO)

Novosti online

12. 11. 2023. u 22:26

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić pokazala je dokaze da je Đorđe Miketić izneo neistine o fantomskim biračima.

ПРЕМИЈЕРКА ПОКАЗАЛА ФОТОГРАФИЈЕ: Разобличене лажи Микетића (ФОТО)

Foto printskrin TV Pink

Miketić je izneo da je na adresi njegovoj postojao navodni fantomski birač. Kako je objasnila premijerka Miketić nikoga sa adrese nisu odjavili, niti su išli u Ministarstvo da odjave, jer nisu imali koga da odjave.

- Miketić je pokazao poštu koja je stigla za tu Radicu na njegovu adresu i to je njemu bio dokaz da je bila prijavljena na njegovoj adresi - kaže premijerka i dodaje:

- Toga nema, pritom... Kaže, Radica, stiže joj pošta. Ja kažem, uzmote ponovo, proverite, još jednom, ako imate istraživačke medije koji žele istinu. Šolakovi i Đilasovi neće da izveštajau istinu. Imamo gospođu Radicu koja je zaista prijavljena u toj ulici, na toj adresi, ne smem da pričam kojoj... A ako me Miketić tuži, ja ću predstaviti sve... On je prijavljen na broju 53, nema veze koja ulica, a Radica, u toj ulici 53a. I sada poštar koji prolazi, nekada ubaci u pogrešno sanduče.

- Nikog on imenom i prezimenom nije odjavio, a ni njegova majka koja je vlasnica stana. Majka je otišla u MUP i rekla da želi da sa te adrese želi da odjavi sve blanko, sve osim njih četiri koji su prijavljeni na toj adresi. Nije odjavila jer nije imala koga da odjavi - kazala je Brnabićeva.

Kako kaže, radi se o kampanji Dragana Šolaka i Dragana Đilasa.

Premijerka je u emisiji pokazala i fotografiju koja pokazuje da je Miketić slagao. Slike pogledajte u priloženoj galeriji:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!