"EKOLOG" POSTAVIO EKOLOŠKU BOMBU: Kod Zelenovića na listi žena koja je htela da otvori spalionicu opasnog otpada!

Novosti online

08. 11. 2023. u 13:06

DRAGAN Đilas Zelenoviću na listu za odbornike ubacio ženu koja je pre 17 godina u Šapcu htela da otvori spalionicu opasnog i medicinskog otpada!

ЕКОЛОГ ПОСТАВИО ЕКОЛОШКУ БОМБУ: Код Зеленовића на листи жена која је хтела да отвори спалионицу опасног отпада!

Foto: JutjubPrintskrin

Nakon ovoga, Đilasova kandidatkinja je još jednom dospela u žižu srpske javnosti kada je kompanija u kojoj je bila izvršni direktor optužena za ekološki akcident u Zajači kod Loznice.

Jasmina Milutinović, kadar Đilasove Stranke slobode i pravde, nalazi se na listi kandidata za odbornike u Skupštini grada Šapca koju je u utorak uveče predao Nebojša Zelenović. Reč je o nekadašnjem kadru DSS-a, svojevremeno kandidatkinji za gradonačelnicu Šapca, gradskoj većnici i osobi koju Šapčani pamte kao nekoga ko je njihov grad nameravao da pretvori u ekološku crnu tačku.

Pod pritiskom javnosti od ove ideje se odustalo, a Milutinovićeva je ubrzo uhlebljenje pronašla u kompaniji Farmakom MB. Njeno ime ubrzo se ponovo pojavilo u javnosti nekoliko godina kasnije kada je utvrđeno povećano prisustvo olova u krvi kod dece u Zajači, nedaleko od istoimene topionice u vlasništvu ove kompanije.

Povampireni kadrovi DOS-a, tokom čije su se vladavine u Šapcu i u Srbiji zatvarale fabrike, a ljudi ostajali bez posla, očigledno govore o nemoći Nebojše Zelenovića. Prvo je danima pokušavao da prikupi potpise za odborničku listu, a kada je napokon ova "spektakularna" lista obelodanjena, imalo se šta i videti.

(sabac24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (75)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)