"O ANDREJU STE BESOMUČNO LAGALI, DANILU CRTALI METU" Brnabić o napadima na predsednika: Sada mu vređate i roditelje

Novosti online

02. 11. 2023. u 23:45

O ANDREJU ste besomučno lagali, Danilu crtali metu - i nije vam dovoljno. Nisu ni sati i sati "programa" tokom kojih za 10 min čujemo 50 uvreda o Vučiću. Nije dovoljno što svaki dan imate novu laž na njegov račun. Sad mu vređate roditelje... Jednostavno, nema za ovo reči...

О АНДРЕЈУ СТЕ БЕСОМУЧНО ЛАГАЛИ, ДАНИЛУ ЦРТАЛИ МЕТУ Брнабић о нападима на председника: Сада му вређате и родитеље

Foto: Tanjug

OVO je na Tviteru napisala premijerka Srbije Ana Brnabić reagujući na napade medija bliskih Draganu Đilasu koji su probili moralno dno i izvređali roditelje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsetimo, samozvani “profesionalni” list "Danas" objavio je na svojoj strani odvratan naslov - "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". Valjda misleći da će tako više da povrede Aleksandra Vučića, pred celom javnošću lažima su pokušali da dovedu u pitanje moral postene žene, majke i bake koja ima 79 godina.

Takođe, TV N1, blizak Draganu Đilasu, emitovala je večeras sraman gebelsovski film u kome su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je ‘dokumentarac’ u kome se Vučić optužuje i za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa "studentima" s početka devedesetih kada sadašnji predsednik nije bio u politici; i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti ‘mafijaše’.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše vlastoljubiv", a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu. Ipak, nisu objasnili kako to on, tako "najgori", na svim izborima pobeđuje "najbolje i najlepše".

Dakle, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo