"SAMO POGLEDAJTE REZULTATE" Vučić sve pokazao u brojkama - Šta je uradila ova, a šta prethodna vlast (VIDEO)

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 09:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji "Ćirilica" sinoć na TV Hepi o predstojećim izborima, ekonomskoj situaciji, pregovorima u Briselu... Posebno se osvrnuo na postignute rezultate, i nedostižnu razliku između toga šta je uradila ova, a šta prethodna vlast. Pomenute rezultate je predstavio na tabli.

САМО ПОГЛЕДАЈТЕ РЕЗУЛТАТЕ Вучић све показао у бројкама - Шта је урадила ова, а шта претходна власт (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Hepi

- Samo pogledajte rezultate - napisano je u opisu snimka ovog dela njegovog gostovanja objavljenom na njegovom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Podsetimo, Vučić je istakao da je 147 novih bolnica i zdravstvenih centara izgrađeno u vreme od dolaska SNS-a na vlast, a od 2000. do 2012. nijedna bolnica.

- Imali smo devizne rezerve od 10,9 milijardi evra, a danas imamo 24,8 milijardi evra. Imali smo 15 tona zlata, a sada 39 tona zlata u deviznim rezervama. U jednoj stvari su šampioni i to je jedini broj koji je veći u ovoj koloni, a to je 25,9% nezaposlenih, a mi smo na 9,2. To je jedino u čemu su šampioni - rekao je sinoć predsednik. 

Kad su u pitanju brze pruge, razlika je 108 kilometara na prema 0, a 807 kilometara na 31,5 kada su u pitanju rekonstruisane pruge.

Vučić je dodao i da je sadašnja vlast izgradila 445 kilometara auto-puteva, a bivša vlast 42,6 kilometara.

Podsetio je da je za vreme bivšeg režima prosečna penzija bila 202 evra, a sa novim povećanjem biće 390 evra. Minimalac je bio 15.000 dinara, a sada je 47.000 dinara.

BONUS VIDEO:

PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Druga epizoda video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (102)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu