UVEŠĆEMO VOJSKU: Vučić o obračunima ilegalnih migranata na severu Srbije

Novosti Onlajn

27. 10. 2023. u 18:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost korišćenja vojske u područjima na kojima se migranti obračunavaju između sebe (sever Srbije).

УВЕШЋЕМО ВОЈСКУ: Вучић о обрачунима илегалних миграната на северу Србије

Foto: MUP

- Očigledno je da sve nije u najboljem redu. Završićemo to. Lepo je nama u Beogradu, gde je bezbednost na izrazito visokom nivou, veća nego u svim evropskim metropolama. Šta da rade ljudi u Horgošu i Kanjiži? - pitao je Vučić.

Kako kaže, uvodile su i druge zemlje vojsku kada je bilo potrebno, dodaje da će tada da vide kako će ti kriminalci i šverceri da nestanu sa tog područja u jednom danu.

- Moja poruka građanima sa severa Srbije je ta da ćemo se postarati za ovo na jedan ili drugi način - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)