VUČIĆ: Nemamo ništa vrednije od naše dece, majki, sestara

Novosti online

25. 10. 2023. u 19:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u drugom Dnevniku RTS istakao je da se trudi da sagleda i potrebe malih ljudi.

ВУЧИЋ: Немамо ништа вредније од наше деце, мајки, сестара

Foto printskrin RTS

Vučić je rekao da se trudi da sagleda nekada greške, a nekada zablude i nešto što nije mogao da vidi.

- Kada preuzete vođenje zemlje u kojoj je 500.000 ljudi izgubilo posao, a javni dug strahovito raste, kada imate svakog dana pitanje Kosova i Metohije koje vam bukvalno visi nad glavom, gde morate da brinete o svom stanovništu, a znate kakvi su pritisci spolja, u takvim uslovima i kao predsednik Vlade i kao predsednik bavite se uvek tim velikim temama i nemate dovoljno vremena da čujete sve potrebe građana. Sam sam za to kriv - kazao je Vučić.

Kazao je da moramo da stavimo fokus na ljude. On ističe da nemamo ništa vrednije od naših majki, sestara, supruga, dece...

- Strašno su važni putevi i pruge, to donosi novac i ubrzava kretanje, ali je važnije da obezbedimo da možemo da vidimo u ranoj fazi da vidimo da li neka žena ima rak dojke ili bilo kakvu promenu u svom organizmu - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (23)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove