PREŽIVEĆE SRBIJA UPRKOS SVEMU! Vučić na pitanje "Novosti" o šizofreniji Brisela

Novosti online

20. 10. 2023. u 19:14

JUČE smo na delu imali šizofreniju Brisela kada je Evropski parlament tražio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prizna Kosovo u skladu sa Međunarodnom pravom.

ПРЕЖИВЕЋЕ СРБИЈА УПРКОС СВЕМУ! Вучић на питање Новости о шизофренији Брисела

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na pitanje "Novosti" kako komentariše ovakve postupke onih koji ne poštuju Međunarodno pravo kada je u pitanju Srbija, predsednik Vučić kaže:

- Iz Evropskog parlamenta, to nije bio stav Evropske komisije, ali mi moramo da razumemo da oni tako gledaju na stvari, a što se tiče prava ja bih samo rekao da sam na mestu tih koji su takav zaključak doneli: "Bilo bi me sramota." Da l' je njih stramota, siguran sam da nije. Preživeće Srbija uprkos svemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)