DIREKTOR kancelarije za Kososo i Metohiju, oglasio se povodom izjave šefa kabineta tzv. kosovske predsednice Bljerima Veljea.

maja

07.10.2023. 11:00

Ova izjava pokazuje neprimeren odnos prema predstavnicima druge države. Važno je održavati diplomatske odnose na visokom nivou bez obzira na političke nesuglasice.

anja

07.10.2023. 11:05

Preivremene prištinske institucije su na Kosovu i Metohiji i na teritoriji Srbije nisu nikakva država, već kako i samo ime kaže, privremene institucije. Kao takve ne mogu ni da imaju predsednika ni ništa drugo. Zato se i sastaju po pisoarima i magacinima jer tamo stranim agentima isporučuju robu. Gde ovi pokušavaju da im daju neki diplomatski status kako bi " legalno" mogli prenositi ono po čemu su najpoznatiji...

Mira

07.10.2023. 13:47

Stav SRBIJE JE KRISTALNO JASAN,ali srpski narod pati mnogo i dugo na KiM.Strašno je to, a Kurtijeva sila,teror boga ne moli. Njegovi policajci pretuku mlade SRBE i pitaju-jel znate gde živite?A ja se pitam-da li oni znaju na čijoj zemlji žive? Greška ogromna je počinjena od velikih-SAD i gro Evrope.E,sad nije lako da to priznaju-jel te, veliki su, a Srbija je mala,ali, ali. . Njegoš je odavno pisao' orah je voćka čudnovata,ne slomi ga , a zube polomi'.