HOĆE LI DOĆI KRAJ AGONIJI PORODICA UBIJENIH SRBA? Obdukcija završena, izveštaj ne - tokom dana će konačno dobili tela svojih najmilijih

Novosti onlajn

30. 09. 2023. u 13:35

U INSTITUTU za sudsku medicinu u Prištini završena je obdukcija tela trojice Srba ubijenih u sukobu sa prištinskom policijom 24. septembra u Banjskoj kod Zvečana. Kako javljaju prištinski mediji, njihove porodice moći će da preuzmu tela danas posle 14 časova u Prištini.

ХОЋЕ ЛИ ДОЋИ КРАЈ АГОНИЈИ ПОРОДИЦА УБИЈЕНИХ СРБА? Обдукција завршена, извештај не - током дана ће коначно добили тела својих најмилијих

Foto: Novosti

Direktor Instituta za sudsku medicinu Ditor Haljiti je rekao za prištinski portal "Kalkso" da je obdukcija tela Srba završena.

- Ono što mogu da kažem je da je obdukcija završena. Identifikacija je stvar tužilaštva. Izveštaji još nisu završeni - rekao je za prištinski portal "Kalkso".

Očekuje se da će danas posle 14 časova porodice moći da preuzmu tela stradalih.

Foto: Printskrin

Podsetimo, u sukobu grupe Srba i prištinske policije u selu Banjska 24. septembra, ubijeni su Stefan Nedeljković iz Zvečana, kao i Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Leposavića.

(RTS)

BONUS VIDEO:

S PRSTOM NA OBARAČU ISPRED VRTIĆA: Deca gledala ROSU kako vršlja po Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom