OGLASIO SE KFOR: Pratimo situaciju, spremni smo da reagujemo ako bude potrebno

Novosti Onlajn

24. 09. 2023. u 15:07

KFOR nastavlja pomno da prati situaciju u Banjskoj, a trupe Kfora su prisutne u tom području i spremne su da reaguju, ako bude potrebno, saopštavaju iz te misije.

ОГЛАСИО СЕ КФОР: Пратимо ситуацију, спремни смо да реагујемо ако буде потребно

foto kfor

Kako navode tzv. kosovska policija, kao prva instanca koja reaguje, ima primarnu odgovornost za upravljanje incidentom na terenu.

- Komandant Kfora je u bliskom i stalnom kontaktu sa svim međunarodnim akterima, uključujući EU, načelnika Generalštaba Vojske Srbije i sa institucijama na KiM, i intenzivno radi na pronalaženju rešenja - navedno je u saopštenju. 

Kako ističu "NATO misija Kfora najoštrije osuđuje napad na (tzv.) kosovsku policiju i upućuje najdublje saučešće porodici i najmilijima preminulog policajca". 

BONUS VIDEO: DOŠLI NA PREVARU - Pogledajte kako je juče uhapšen Srbin u Prilužju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (35)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima