"U TORBI JE IMAO DVA NOŽA KOJA JE HTEO DA BACI U ŽBUNJE" Komšija napadnute srpske dece na KiM o Albancu koji je pretio mališanima

Novosti Onlajn

23. 09. 2023. u 20:39

SRPSKA deca, na koju je Albanac nasrnuo noževima u Severnoj Mitrovici, pobegla su u obližnju zgradu, do koje su došla vidno potrešena, kaže njihov komšija Milan Đurović koji je i pozvao policiju.

У ТОРБИ ЈЕ ИМАО ДВА НОЖА КОЈА ЈЕ ХТЕО ДА БАЦИ У ЖБУЊЕ Комшија нападнуте српске деце на КиМ о Албанцу који је претио малишанима

Foto: Printskrin/Jutjub

Priča da je došao do igrališta, gde je nekoliko albanskih momaka igralo košarku, od kojih mu je jedan drsko priznao da je potegao mali nož, a potom je veliki pokušao da sakrije i baci u žbunje pre dolaska policije.

Đurović kaže da je do incidenta došlo oko 17.30.

- Istog momenta sam reagovao i sišao do igrališta. Tu sam video par momaka koji su igrali basket, i devojčica Albanka koja je prevodila. Ja sam ih pitao da li je neko vadio noževe, a oni su se prvo pravili blesavi, da bi jedan od njih na kraju drsko rekao - 'ja sam' - rekao je Đurović.

Kada mu je zatražio da pokaže nož, Đurović ističe da je on prvo izvadilo mali nož i negirao da ima neki drugi.

Đurović je potom pozvao policiju.

- Video sam da se dečko udaljava na 10 metara od mene i da pokušava nešto da uradi. On je pokušao da veliki nož iz torbe koju je nosio u rukama, baci u žbunje. Zatražio sam da mi preda torbu, što je odbio, pa sam mu oteo torbu i zatvorio. U tom momentu je stigla policijska patrola, njima sam predao torbu i rekao šta se desilo. Policajci su iz torbe izvadili jedan mali nož, jedan veliki nož i par patika - naveo je Đurović.

Đurović kaže da je policija, nakon pregleda torbe, razgovarala sa vinovnikom napada na albanskom, pozvala njegovog oca i privela ga u policijsku stanicu.

Đurović se ubrzo i sam uputio u policijsku stanicu, kako bi dao izjavu.

Tamo je saznao da je tužilac naredio da se otvori istraga.

BONUS VIDEO: DOŠLI NA PREVARU - Pogledajte kako je juče uhapšen Srbin u Prilužju

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)