"NOVOSTI" SAZNAJU: Kamenovana kuća srpske starice u Gnjilanu

J. S.

22. 09. 2023. u 10:28

KAKO "Novosti" saznaju, sinoć je kamenovana kuća Bosiljke Nojić (77) u Gnjilanu u blizini gradskog groblja, pri čemu joj je polomljen prozor na kući.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Каменована кућа српске старице у Гњилану

foto: J.S.

Retki Srbi koji žive u ovom gradu uznemireni su ovim slučajem, a kako nezvanično saznajemo, ovo nije još uvek prijavljeno tzv. kosovskoj policiji.

Od prošle subote do sinoć u ovom gradu na Kosovu i Metohiji evidentirana su četiri kamenovanja. U subotu, 16. septembra, kuća je gađana kamenom, a u ponedeljak, 18. septembra, paradajzom.

Starica je slabo pokretna i živi sa zetom koji se nedavno doselio kod nje nakon što je prodao svoju kuću.

Nojići su povratnici, u svoj grad su došli ponovo 2009. godine i jedina su srpska porodica u tom delu grada. Bili su na meti višestrukih napada Albanaca od povratka u Gnjilane.

foto: J.S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!