"SAMO SA VUČIĆEM NA ČELU MOŽEMO DA OČUVAMO SLOBODU" Torbica: Pokret Socijalista je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova

Tanjug

09. 09. 2023. u 21:09

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica rekao je da samo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem naša država može da očuva porodicu.

САМО СА ВУЧИЋЕМ НА ЧЕЛУ МОЖЕМО ДА ОЧУВАМО СЛОБОДУ Торбица: Покрет Социјалиста је апсолутно против регистрације истополних бракова

Foto: Novosti

- Čitava Srbija danas je osetila veliki ponos prilikom promocije mladih kadeta ispred Skupštine Sdbije. Naši mladi oficiri, te divne devojke i momci su naš najveći ponos. 

Slike mladih kadeta i njihovih srećnih porodica ispred skupštine danas su otišle u svet, slike čestitih i divnih srpskih porodica koje su odgajile vaspitane devojke i momke koji vole svoju državu obišle su svet, a ne slike nasilja i krvavih glava kako je neko želeo i očekivao - rekao je Torbica i dodao: 

- Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin još jednom naglašava da je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova i daje punu podršku predsedniku Vučiću koji nikada neće potpisati Zakon o istopolnim brakovima. 

On je čestitao ljudima iz MUP i BIA, kao i direktoru BIA Vulinu na očuvanju reda na ulicama te zaključuje da zbog toga “dosovski šljam nine dočekao zlo i krv na ulicama Beograda.

- Samo sa Vućićem na čelu možemo da očuvamo svoju slobodu, nezavisnost, ali i porodicu", poručio je Torbica.

BONUS VIDEO: ZAVRŠENA SVEČANA CEREMONIJA -  Ovako su novi oficir VS proslavili svoje činove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu