SKUPŠTINA IZABRALA NOVOG MINISTRA PRIVREDE: Na čelu ministarstva Slobodan Cvetković

Tanjug

06. 09. 2023. u 12:11

POSLANICI Skupštine Srbije danas su za novog ministra privede izabrali Slobodana Cvetkovića, koga je na tu funkciju predložila predsednica Vlade Ana Brnabić.

СКУПШТИНА ИЗАБРАЛА НОВОГ МИНИСТРА ПРИВРЕДЕ: На челу министарства Слободан Цветковић

Foto Nenad Karlić

O njegovom izboru poslanici su se izjašnjavali javnom prozivkom tokom koje su poslanici dela opozicije, kao i tokom jučerašnjeg skupštinskog zasedanja, neprestano zviždali i trubili praveći nesnosnu buku, čime su nastojali da, kako su najavili, blokiraju rad parlamenta.

Za Cvetkovića je glasalo 148 poslanika, a dva su bila protiv. Nakon izbora Cvetković je položio zakletvu.

Predsednica Vlade Ana Brnabić naglasila je juče da njen predlog nije slučajan, posebno kada se zna da nam predstoji organizacija velike manifestacije Ekspo 2027, a Cvetković, kao neko ko je dugo vodio Novosadski sajam, ima veliko znanje i iskustvo u organizaciji velikih manifestacija.

Za vreme Cvetkovićevog desetogodišnjeg vođenja sajma, Novosadski sajam se razvio u renomiranu kompaniju u oblasti sajamske industrije, rekla je premijerka i dodala da se na izloži Ekspo očekuju izlagači iz više od 97 zemalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)