"IAKO VREME NIJE LAKO, DRŽAVA NIJE ZABORAVILA OBIČNOG ČOVEKA" Vučić na Instagramu objavio kako je izgledala nedelja sa predsednikom (VIDEO)

Novosti Onlajn

03. 09. 2023. u 10:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

ИАКО ВРЕМЕ НИЈЕ ЛАКО, ДРЖАВА НИЈЕ ЗАБОРАВИЛА ОБИЧНОГ ЧОВЕКА Вучић на Инстаграму објавио како је изгледала недеља са председником (ВИДЕО)

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

- I ove nedelje smo pokazali da se dobri rezultati ostvaruju upornošću, vrednim i marljivim radom, kao i da, ulažući u obrazovanje i škole, doprinosimo sigurnijoj i perspektivnijoj budućnosti za našu decu.

Iako vreme u kojem živimo nije lako, država nije zaboravila običnog čoveka i njegove potrebe. Zato, više nego ikada, nastavljamo da gradimo i radimo na obnovi lokalnih puteva i mostova, da slušamo probleme i ideje građana i zajedno idemo napred bez zaustavljanja.

Čekaju nas izazovna vremena, zato moramo da budemo složni, vredni, da branimo interese Srbije i damo maksimalan doprinos njenim razvoju - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (351)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)