NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Svaki dan je nova utakmica i nova borba (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2023. u 09:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja ostaje za nama. Obeležili su je brojni susreti, kako sa regionalnim, tako i sa svetskim liderima, a razgovaralo se o svim važnim pitanjima za Srbiju, Zapadni Balkan i svet.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Сваки дан је нова утакмица и нова борба (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

 - Nedelju koja ostaje za nama, obeležili su brojni susreti, kako sa regionalnim, tako i sa svetskim liderima, a razgovarali smo o svim važnim pitanjima za Srbiju, Zapadni Balkan i svet. Nastavljamo da se borimo za našu zemlju i njen prosperitet, ne odustajući od svog puta slobode, nezavisnosti i samostalnosti.


Drago mi je što smo kao država, uz podršku naših evropskih partnera, uspeli da pružimo dom izbeglim licima iz BiH i Hrvatske i da tako, barem delom, pomognemo da žive okrenuti sigurnijoj i srećnijoj budućnosti.

Posebno sam ponosan na naš, a svetski stadion Dubočica u Leskovcu, na kojem će stasati nove generacije sportista, a pre svega hrabrih i dobrih ljudi. Svaki dan je nova utakmica i nova borba ne samo na terenu, već i za Srbiju, njene interese i boljitak. I kada je teško, nikada ne odustanemo jer drugu zemlju nemamo - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (349)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)