VUČIĆ SE U ATINI SASTAO SA FON DER LAJEN: Dobar razgovor o svim zajedničkim projektima Srbije i EU

Novosti online

21. 08. 2023. u 17:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas posle podne sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen u Atini, gde boravi na poziv grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa.

ВУЧИЋ СЕ У АТИНИ САСТАО СА ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Добар разговор о свим заједничким пројектима Србије и ЕУ

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Dobar razgovor sa @ursulavonderleyen o odnosima Srbije i EU, situaciji u regionu, našem evropskom putu, kao i o svim zajedničkim projektima na kojima radimo, posebno u oblasti infrastrukturnog povezivanja. Zahvalio sam @europeancommission na podršci razvoju Srbije kroz ekonomska i investiciona ulaganja - napisao je Vučić na instagramu.

Micotakis večeras organizuje neformalnu večeru za lidere regiona, kojoj će pristustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Večeri u Vili "Maksimos" u Atini, pored Vučića, prisustvovaće i Fon der Lajen, kao i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel, te premijer Kosova Aljbin Kurti, predsednik Crne Gore Jakov Milatović, premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačeski, predsednica Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto, kao i lideri zemalja regiona koje su članice EU - premijer Bugarske Nikolaj Denkov, Hrvatske Andrej Plenković i Rumunije Jon-Marsel Čolaku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (112)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove