VUČIĆ TOKOM POSETE RS: Jedan smo narod, sa obe strane Drine, moramo da budemo jedni uz druge

Novosti online

03. 08. 2023. u 17:31

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj 03. i 04. avgusta 2023. godine, tokom koje će prisustvovati Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“.

ВУЧИЋ ТОКОМ ПОСЕТЕ РС: Један смо народ, са обе стране Дрине, морамо да будемо једни уз друге

Foto: Novosti

- Jedan je narod, isti smo na rod samo sa dve strane Drine - poručio je Vučić.

- Uvek su se trudili da naprave dva naroda pod jednog naroda - rekao je Vučić.

- Nikada ne smemo da se odreknemo toga da pripadamo istom rodu, da imamo isti jezik, ćiriličko pismo, istu veru i da moramo da budemo uvek jedni uz druge. Danas smo imala duge, otvorene razgovore sa rukovodstvo Republike Srpske. Situacija nam nije jednostavna, ali je važno da ljudi u RS znaju da će srbija uvek poštovati međunaorodno javno pravo, ali da se više nikada neće odreći svoga naroda - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (69)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar