SPECIJALNI izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas tokom obraćanaj u američkom Kongresu da vlada u Prištini mora da pristupi formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i da obe strane moraju što brže da ispune sve obaveze.

Ljubica

18.07.2023. 21:21

Opet pretite samo Srbiji i Srbima i čudite se da ne želimo u NATO.Ceo vaš mehanizam odiše ucenama i grubim kršenjem teritorijalnog integriteta suverenih zemalja, koje nisu spremne da prihvate nametanje vaših pravila.

Nenad

19.07.2023. 00:41

Escobar. Koji je on amerikanac sa svojim južnoameričkim prezimenom . U americi ga preziru pa daj da se malo ispraznimo na Srbiji ! Mogao bi malo manje da ga drvi!!!!

Svensrb

19.07.2023. 09:44

Rekao je Hitler da će rasturiti Jugoslaviju da je neće niko nikdada više moći da sastavi. To se ostvari njegovo. U Jugoslaviji bilo je Srba na svim mestima najviše. Sada ih nema jednostavno nestaju. Slušajući jednog "čoveka" koji hoće da otme i Svetu zemlju Srpsku. To je najveća sramota celog sveta što pomaže takvim Karieristima??? Kurtiju treba reći nek ide u Albaniju. Nek ne otima srpsku SVETU zemlju.

Aca

19.07.2023. 20:57

Napadaju Rusiju da su vrsili agresiju na Ukrajnu a vi ste razorili Srbiju da bi ste otudjili deo Srbije jel nije to zakon sile i bahatost Amerike imate vi Juznu Ameriku pa sredite prvo tamo