PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić precizirao je svoja očekivanja od predstojećeg susreta na visokom nivou sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom.

Goran Putnik

15.07.2023. 16:58

Kurti će proći loše, ali to nije naš problem! Naš problem je što nemamo veću podršku na zapadu! Moramo više raditi ns stvaranju kontakata koji nam mogu pomoći u zaštiti suvereniteta države!

Tanja

15.07.2023. 18:37

Kurti nastavlja da teroriše narod na Kosovu i Metohiji i neće oformiti SZO. Njemu je bitno kako da protera Srbe sa Kosova i Metohije i napravi etničko čisto Kosovo i Metohiju.

Prellee

15.07.2023. 18:43

Je li Vucic razgovarao sa Biden administracijom? Da tesko je s njima razgovarati jer su oni i napravili ovog monstruma. Ali se mora razgovarati i ne smije se dozvoliti da budemo sami u ovom problemu. Jos uvijek imaju jaki politicki uticaj oni koji su napravili zlocin 1999 godine i dali podrsku Albancima za zlocin 2004 godine.Biden je bio jedan od jastrebova koji su bombardovali Srbiju i oteli nam Kosovo.Tad je unisteno pravo teritorijalne cjelovitosti neke drzave, ono za sta se pozivaju politicari Zapada kao vrane grakalice.Ti dvojni standardi su uzrokovali tada rat a i danas ga uzrokuju. Ukraina je posljedica ludila na Zapadu, sad ovako a onda drugacije.Ti dupli standardi su Srbe najvise kostali.Nadam se da ce Vucic postici dobar rezultat u pregovaranju i spasiti nas narod na KiM.Zelim mu uspjeh u tome.

Dusan

15.07.2023. 18:46

Kurti vodi opasnu politiku i više ne sluša nikoga, želi da protera srpski narod sa KiM. Evropska zajednica i SAD treba da reaguju i da ga zaustave.

Kristina

16.07.2023. 00:09

Srbija je najvažnija zemlja regiona koja vodi miroljubivu politiku i politiku dobrosusedske saradnje...što će, nadamo se, uspeti da učini i sa Aljbinom Kurtijem.

NadjaMil

16.07.2023. 00:32

Za razliku od Kurtija,Vučić je uvek za mir i za bezbednost ljudi na KIM-U,SZO je neophodno formirati kako bi došlo do normalizacije odnosa na KIM-u. Vučić ce braniti interese svoje zemlje na najbolji moguci nacin

predrag

16.07.2023. 05:12

Koji crni Kurti murti.Trebamo shvatiti da su u pitanju milenijumski ciljevi ...ko god da je mjesto kurtija bio bi isti jer iza svcega stoji njemačka koja smatra da je berlinskim kongresom dobila kosovo.Švabo je napao srbiju 1914 zbog toga .Jednostavno , nema šanse da se bilo šta promjeni dok jesu ovako jaki.Moliti Boga da Rusija opet dođe na svoje istoriske granice i uzdati se i jačati svoju vojsku.Ekonomija i propaganda su samo vojni ešaloni za zapadnu politiku...ništa nema džabe i Da se ne zanosimo...

Primus

16.07.2023. 20:59

Kada se održi nova sednica UN o kurtijevoj necivilizovanoj kosovskoj politici nasilja , treba opozvati odluku o njegovom puštanju iz zatvora i ponovo otvoriti istragu i uhapsiti zlikovca. On je najveća opasnost i po albanski i po srpski narod a mnogi bi rekli i po EU !